Petek Temizleme / Özel Servis

Doğru petek temizleme hizmetiyle evinizin ısınma performansını artırabilirsiniz. Deneyimli ekiplerimizle petek temizliği konusunda profesyonel hizmet sunuyoruz.

Petek Temizleme Hizmetleri

Petekler, evlerimizde ısınmak için kullandığımız önemli cihazlardır. Ancak petekler de zamanla kirlenir ve verimsiz hale gelirler. Bu nedenle, petek temizleme servisi hizmetleri alınması gerekmektedir.

Peteklerin içinde biriken kir ve pas gibi maddeler, peteklerin verimli çalışmasını engelleyerek daha fazla enerji tüketimine yol açarlar. Ayrıca kirli petekler, sağlık problemlerine neden olabilirler. Kirli peteklerin temizlenmesi için ise özel ekipmanlar kullanmak gerekmektedir.

Petek temizleme, peteklerin düzenli olarak temizlenmesini ve verimli şekilde çalışmalarını sağlayarak enerji tasarrufu elde edilmesini amaçlar. Peteklerin temizliği, özellikle kışın sıcak su ve ısınma ihtiyacının yoğun olduğu dönemlerde yapılmalıdır.

Firmamız, petek temizleme konusunda uzman teknisyenleri ile hizmet vermektedir. Sizlere en kaliteli hizmeti sunmak için, son teknolojik ekipmanlar kullanmaktayız. Bize ulaşarak, peteklerinizin temizlenmesini güvenli şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Bizimle iletişime geçerek, profesyonel petek temizleme hizmeti alabilirsiniz. Firmamızı arayarak hizmet alabileceğiniz gibi, whatsapp hattımızdan ulaşarak da detaylı bilgi alabilirsiniz. Ayrıca, iletişim formumuzu doldurarak destek talebinde bulunabilir veya çağrı merkezimizi arayarak servis kaydı açtırabilirsiniz.

Petek temizleme servisi, kombi petek temizliği, enerji tasarrufu

Servis Telefonu : 444 28 46 WhatsApp Hattı: 0535 570 61 87

Petek Temizleme ve Kombi Bakımı

444 28 46

Petek temizleme, temel ihtiyaçlarımızdan biri olan barınmanın önemli bir parçası haline gelmiş bulunmaktadır. Geçmişe nazaran günümüzde soba ile ısınma her geçen gün azalmakta ve neredeyse kaybolmaktadır. Bugünlerde evlerimizi ısıtma aracımız olan doğalgaz ise soba ile kıyaslandığında daha temiz ve daha konforlu olduğu kaçınılmaz bir gerçek olarak karşımıza çıkmaktadır. Günümüzde her ne kadar sobanın vermiş olduğu o hoş ve nostaljikortamı özleyenlerimiz olsa da artık doğalgazın verdiği kolaylığı, temiz görünümü ve konforu sobaya ve diğer ısınma araç ve gereçlerine değişecek olanlarımız yoktur.

kombi bakımı petek temizleme

Doğalgazın evlerimize ulaşmasını sağlayan yegâne gereçlerden biri ise peteklerdir. Petekler de hayatımızı kolaylaştırmaya yardımcı olan her araç ve gereç gibi bakıma ihtiyaç duymakta, peteklerin ve diğer her araç gerecin dayanıklılık ömürlerinin bu bakım ile doğru orantılı olarak arttığı ya da azaldığı görülen bir gerçektir.

Yıllarca kullanılan peteklerin ve kombilerin zamanla bakıma ve temizliğe gereksinimi vardır.

Bazı kişiler tarafınca petek temizliği ve kombi bakımı diye bir şey yoktur, bunlar asparagastan ibarettir gibi hikâyeler anlatılmaktadır. Zira biz de bu türden yalanlamaları oldukça çok duymuş bulunmaktayız. Petek çürür, petekler delinir gibi yanlış bilgiler sizlerin de kulağına gelebilir, duyum alabilirsiniz. Ancak bu tür yanlış bilgilere kesinlikle ve kesinlikle itibar edilmemelidir. Biz burada engin tecrübelerimizin varlığına dayanarak en doğru ve en güvenilir şekilde işlemimizi gerçekleştirmekteyiz.

petek temizleme fiyatları

Soğuk havaların başlangıcı ile kombi ve peteklerinizde istediğiniz yüksek ve verimli ısıyı alamıyorsanız sizlerin de bu yazımızı dikkatli bir şekilde okumanızı tavsiye etmekteyiz.

Petek temizleme, ısınma gereçlerimizin dayanıklılığını arttırmak ve verimli ısı elde etmek için gerekli olmaktadır. Radyatörlerin varlığı ile soğuk havalarda, sıcak ortamlara sahip olunmaktadır. Ancak zamanla radyatörlerde ve borularda oluşan tıkanıklıklar ya da çatlaklar ısıtmaya büyük ölçüde engel olmaktadır. Isının az iletilmesi sonucunda doğalgaz ayarları daha da yükseltilmekte, koca bir kış sezonu hem ısınamayıp hem de yüksek fatura olarak bizlere geri dönüş yapmaktadır.

yakıt tasarruffu peteke temizleme


Isınmayı maksimum seviyeye çıkarıp aynı zamanda bütçenizi de koruyabilmek için yapılması gereken elzem şey, peteğinizin temizlenmesine dikkat etmek ve düzenli aralıklarla temizleme yaptırmaktır. Soğuk havalarda ihtiyaç duyduğunuz yüksek ısıyı, konforu, sıcak ortamı sağlarken bununla birlikte maddi olarak da size kolaylık sağlayacak bu işlem kesinlikle işinin ehli kimseler tarafından yapılmalıdır. Aksi takdirde büyük zararlar ile sonuçlanmaktadır.

Kombi Petek Temizleme Fiyatları

444 28 46 
arayın hemen gelelim.

Kombi bakımı ile petek temizliğini birbirine karıştırmamak gerekmektedir. Kombi bakımı, kombi yetkili servisleri tarafından yalnızca kombinin düzenli olarak çalışıp çalışmadığının kontrolü ve gerektiği durumlarda kombi parçalarının temizlenmesi işlemidir. Petek temizliği ise; bu hususta profesyonel firmalar tarafından ısıtma sisteminin tüm borularını ve peteği de kapsayan bir iş olmaktadır ve makine yardımıyla gerçekleşmektedir. Petek temizle, sanılanın aksine herkes tarafından yapılabilecek basit bir işlem değildir. Bu süreç,özel kimyasal maddelerin kullanılmasını içermektedir.

zeki petek temizleme servisi

Bilindiği üzere kombi ve peteklerin zaman zaman petek vanalarını açarak hem havasını almakta hem de peteklerin içerisindeki pis ve kirli suyu dışarı çıkarmaktasınız. Bu işlemi yaptığınız esnada bazen peteklerinizden kapkara bir suyun geldiği göreceksiniz. Bu durumda kombiyi ve peteklerinizi temizlediğinizi, hiçbir problemin kalmadığını düşünebilirsiniz. Görüldüğü üzere bu sizin müdahalenizde yapılabilecek bir işlemdir. Ancak bu işlem kombi ve petek temizlemenin yüzde birlik (%1) bir bölümü dahi değildir, bu oranı bile karşılamamaktadır. Bu müdahale yalnızca yüzeyde bulunan ve peteğin içindeki suyun tahliyesindeki kirli suyu dışarı atar.


Temizliği yaptığınız düşüncenizin aksine dipte bulunan kalıntılardan kurtulmanıza olanak sağlamaz. Aslında bu tür temizliğin ana konusu kalorifer tesisatı temizliğidir. Çünkü oluşan asıl kirlilik peteklerde değil tesisatlarda oluşmaktadır. Çamur, kireç, çeper vb. kirlilikler genellikle plastik borularda olmaktadır. Bakır boru sistemleri temizlik gerektirmez. Çünkü bakır boru kir tutmamaktadır. Bu zamana kadar teknik servisimiz tarafından temizlenen hiçbir bakır borudan pislik gelmediği görülmüştür. Tam da bu noktada işinin ehli kimseler, profesyonellik, bütçeye uygunluk ve güvenli bir hizmetten söz açmışken sizler için burada bulunduğumuzu önemle vurgular, sizlere hatırlatmak isteriz.

Peteğinizin bakıma ve onarıma ihtiyaç duyduğunu hangi durumlarda ve ne zaman anlarsınız? Peteklerde karşılaşılan olası problemler nelerdir? Peteğinizin temizliğinin nasıl yapılacağına dair düşünceleriniz neler? Peteklerinizin uzun ömürlü olması, istenilen ısının elde edilebilmesi ve ev ekonomisine katkıda bulunmak için düzenli olarak bakım yaptırmanız başat gereken şartlardan biri olmaktadır. Çoğu zaman evinizin ısısı, sıcaklık ayarınızın ne olduğu fark etmeksizin hep düşük bir enerji olarak dönüş yapabilmektedir. Bakım olmadığında senelerce kullanılan her araç gereç gibi bir problem çıkarmaktadırlar. Bu bakımların ise kesinlikle işinde uzman kişiler tarafından yapılması gerekmektedir. Tam da böyle bir problem ile karşılaştığınızda başvurmanız gereken hizmet: petek temizleme hizmetimizdir.

petek temizleme firmaları 2019 petek temizliği

Petek temizleme hizmeti için uzmanların öngördüğü süre iki yılda bir kez yaptırılmasıdır. Peki, yıllardır aynı evde ikamet ettiğiniz halde petekleriniz için temizleme hizmeti almadınız mı? Soğuk havalarda, kış mevsiminde gelen faturanın miktarını incelerken bu hizmeti hiç duymamış ya da bu hizmetten habersiz olabilirsiniz. Sizlerefaturalarınızın büyük bir yük olduğunun bilincindeyiz. Ancak bu külfetten sizleri kurtarmak için bizler buradayız. Sizler için daha detaylı olarak petek temizleme hizmetimizden ve bu hususta neler yaptığımızdan bahsetmek istiyoruz:
Petek temizleme hizmetine öncelikli olarak, müşterilerimizin mekânlarına gittiğimizde öncelikli tesisat, vanalar, kombi ve petekler gözden geçirilmektedir. Kaçak ya da tamir gerektiren işlemler varsa yapılmaktadır. Gerekli kontroller yapıldıktan sonra petek temizleme işlemine geçilmektedir. Bir sonraki aşamada, kombinizi kapatarak profesyonel olarak çalışan teknik servisimiz tarafından başlanmaktadır. Bununla birlikte, kombinize zarar vermemek adına su giriş vanaları ve radyatörlerin giriş ve çıkış vanaları da yine kapatılmaktadır.

petek temizleme ustası


Petek temizleme hizmeti tek tek yapılmaktadır. Evinizdeki her bir petek ayrı ayrı fakat aynı özenle tarafımızca temizlenmektedir. Petek temizleme işleminde kesinlikle mekân kirletmemek için büyük bir özen gösterilmektedir. Daha sonraki süreçte, temizliği yapılacak olan peteğin giriş ve çıkış vanalarının kapatılması takip etmektedir. Petek temizliği için kullanılan cihaz hortumlarından bir tanesi olanhavlupan radyatörünün giriş vanasına; bir diğeri ise çıkış vanasına bağlanıyor. Peteğin içinde oluşan muhtemel balçık, kireç vb. oluşumların atılması için hortumun diğer ucu klozet ya da tuvalete konulmaktadır. Çeşmeden radyatörlere tazyikli su verilerek hava yardımıyla basınç elde edilerek petek temizleme cihazı çalıştırılıyor. Tazyikli su ile hava basıncı radyatörlerin en iç cephesine kadar işleyen pisliklerin temizlenmesine olanak veriyor. Su duru bir hale gelene kadar bu işleme devam ediliyor ve işlem bittiğinde petek temizleme kimyasalı ısıtma sistemine veriliyor. Bahsi geçen bu kimyasal; iki yıl süre ile peteğinizi olası balçık, kireç ve pisliklerden muhafaza eden bir bazik kimyasaldır.

peteklerin icinin temizlenmesi

Baz kökenli petek temizleme kimyasalını peteklerinizin radyatörlerine gönderdiğimizde kombiniz çalıştığı müddetçe borularda dolaşmakta ve iki yıl süre ile bu tür oluşumları engelleyerek olabilecek maksimum seviyedeki verime ulaşmanızı sağlamaktadır. Bu süreç geçtiğinde ise, yani iki yıl sonrasında, sizler için petek temizleme hizmetine güler yüzlü, kaliteli ve sizlere en uygun biçimde veriyor olacağız.

Yukarıda da bahsi geçtiği üzere, petek temizleme işinin kökeni bakıma dayanmaktadır ve kombinizle paralel olarak faaliyet göstermektedir. Basit bir arayışla maliyeti minimuma indirmek adına yapılan evde petek temizleme işlemi ne yazık ki petek temizleme cihazı ve iki yıl boyunca tesisatta dolaşacak olan baz kökenli kimyasal olmaksızın sadece boruları sökmek ve tekrar takmak üzerine kurulu bir işlem olacaktır. Yalnızca vaktinizi ve gücünüzü boşa harcayıp, yoktan yere emek sarf edeceğiniz bu işlem için bizimle irtibata geçmeniz yeterli olacaktır. Talebiniz doğrultusunda aynı gün içinde hızlı ve en doğru bir hizmet alabilmektesiniz.

peteklerin altı neden ısınmaz

Neden kombi ve petek temizliği yaptırmalıyım? Petek bakımı ve Kombi petek bakımının sağladığı avantajlar nelerdir? Kombi ve petek temizliği ve bakımı öncelikle olarak yakıt tasarrufu sağlamaktadır. Temizlenen petekler ve kombi, dengeli ve daha çabuk, hızlı bir şekilde sizlerin ısınmanıza yardımcı olmaktadır. Bunların yanında, kombinizin ve tesisatınızın ömrünü daha da uzatmaktadır. Kombinizin sorunsuz, gürültüsüz bir şekilde ve ekonomik olarak çalışmasını sağlamaktadır.

Ne zaman kombi tesisat peteklerimi temizletmeliyim? Teknik servisimiz olarak ısıdan en iyi verimi alan peteklere sahip olmanız için periyodik olarak minimum iki yılda bir defa petek temizliği ve kombi bakımı yaptırmanızı tavsiye etmekteyiz. Aksi durumda, peteklerinizde eşit sıcaklık dağılımının gerçekleşmemesi sonucu ısınma sorunu gibi büyük problemler ile karşı karşıma gelmek zorunda kalabilirsiniz. Bunun yanında, kombiniz çalışırken zorluk çekeceği için kombinizin ömrü de kısalmış olacaktır.

tesisat yıkama kombi bakım fiyatları

Hangi durumlar kombi bakımı vepetek temizleme hizmetine ihtiyaç duyduğunuzun göstergeleridir? Peteklerinizin alt ve üst kısımlarından aynı oranda ısı alamıyorsanız, alt veya üst kısımlarında ısınmayan bölgeler varsa, musluklardan az su geliyor ya da hiç su gelmiyorsa, siyah veya koyu kahverengi pis su geliyorsa, kombiyi yüksek ayarlara getirmiş olmanıza rağmen beklediğiniz ısıyı alamıyor; düşük bir verim alıyorsanız, ısıyı açtığınızda radyatörlerden rahatsız edici, gürültülü bir çalışma sesi duyuyorsanız, kombi bakımını gerçekleştirildiğiniz halde kirlenmeler meydana geliyor ve istenilen performansı elde edemiyorsanız, kombinizin filtresi sık sık kirlendiği için problemler yaşıyorsanız ve uzunca bir süre peteklerinizi temizletmediyseniz ve bu problemlerden birkaçını ya da hepsini yaşıyorsanız bu durum, petek temizleme hizmeti almanızın vaktinin gelmiş olduğunun bir göstergesi anlamına gelmektedir.Peteklerin yanı sıra yerden ısıtma sistemi ile ısınan yerlerde de bölgesel ısınma sorunları yaşanıyor ise yine bakım yapılması gerektiğinin bir göstergesidir.

petek-temizligi-ile-cok-isiniz-az-odeyin

Temizlenmeyen petekleri problem etmeli misiniz? Bu durum bir sorun olsa da zamanında temizliği yapılmayan petekler kullanamayacağınız ve peteklerden verim alamayacağınız duruma gelebilir ve peteklerinizi yenileri ile değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Böyle bir durumda, teknik servisimiz ile iletişime geçmeniz durumunda adresinize gelen uzman usta veya ustalar vasıtası ile peteklerinizin kontrolü yapılmaktadır. Bu kontrol esnasında, peteklerinizin temizlenme vaktinin henüz gelip gelmediği kontrol edilmekte, temizlenme zamanı gelen petekler ve yapılması gerekenler hakkında detaylı bir şekilde tarafınıza bilgilendirme yapılmaktadır. Peteklerinizin temizlenme zamanı gelmesine rağmen, temizlenmeyen petekler sebebiyle yüksek bir miktar para ödemek ve bu soğuk havalarda üşümek, hastalanmak zorunda kalmayın. Birçok kişi kombi ve petek temizleme uygulamalarının çok zaman aldığını, uzun sürdüğünü ve ücretlerinin de oldukça yüksek bir miktar olduğunu düşünebilir ve bu yüzden de bu hizmeti devamlı bir şekilde ötelemeye çalışmaktadır. Aslında çok pratik bir şekilde, kolaylıkla tüm peteklerinizi ve kombinizi hesap edilen maksimum bir ya da iki saati bu temizlik uygulaması ile köklü bir çözüme kavuşturmuş olacaksınız. Hem de hiç beklemediğiniz bir şekilde bütçenize oldukça uygun, ev ekonomisine katkı sağlayan ekonomik fiyatlarla bu hizmete kavuşmuş olacaksınız.

kombi arıza tamir bakım servisi 444 28 46

Petek temizleme hizmetini verirken hiçbir boruya ya da tesisata zarar verilmemekte olduğunu sizlere bir kez daha hatırlatmak isteriz. Teknik servisimiz özenli bir şekilde, güler yüzden, profesyonellikten ve kaliteden hiçbir zaman ödün vermeksizin, ihtiyacınızın giderilmesi, size en uygun bir şekilde hizmetinizin verilmesi ve sizin memnuniyetinizi hedefleyen sağlam adımlarlayoğun bir tempoda sizlerin hizmeti için aralıksızçalışmaktadır.

Peki, ücretlerimiz nelerdir? Ücretlerimiz konusunda web sitemizden bizlere rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Size destek sağlamak için iletişime geçeceğiniz ekip arkadaşlarımız arıza kaydınızı oluşturup sahadaki teknik servis çalışanlarımıza iletirler. Cihazınızın durumunu, bakımın ve onarımın kapsamını görmeksizin fiyat belirlemek tercih edilen bir durum değildir. Takdir edeceğiniz üzere, hiç petek temizliği yapılmamış kombi ve petek ile iki yılda bir düzenli olarak bakımı yapılan kombiler ve petekler aynı olmamaktadırlar. Aynı zamanda kombinin markası, çeşidi, arızalı ya da bakım gerektiren parçasının veya parçalarının ne olduğu fiyatlarda farklılık göstermesine sebep olan değişkenlerden biri olmaktadır. Evinizdeki peteklerin hepsini temizletmek ya da temizletmemek tamamen sizin tercihinize bağlı olan bir durumdur ve fiyatta değişikliğe sebep olmaktadır. Bu yüzden en iyi hizmeti almanız için bizlerle irtibata geçtiğinizde gün içinde cihazlarınızı evinizde tespit etmemiz hem teknik servisimiz hem de müşterilerimiz açısından daha sağlıklı ve uygun fiyatlandırmayı sağlayacaktır.

petek temizleme ne zaman yapılır

2018 Kasım ayı itibarı ile kombi bakımı ve petek temizliği hizmetimizin ücreti iki yüz (200) Türk lirasıdır. Fakat dolar kurunun değişmesiyle ücretlerimizde farklılıkların meydana gelebileceğini bilgilerinize sunmak isteriz. En iyi ücretlendirme, en hızlı, en doğru ve güvenilir hizmet için bizimle bağlantıya geçmenizi bekliyoruz.

444 28 46
Hizmetin Telefon Numarası

Hangi kombi markalarının bakımını yapmaktayız?


Öncelikle olarak; Bosch, Electrolux, Sharp, LG, Baykan, Profilo, Demirdöküm, Rubenis, Siemens, İmmergas, Arçelik, Ariston, Hitachi, Daikin, Ferroli, Beko, Alarko Carrier, Auer, Mitsubishi, Protherm markaları olmak üzere tüm kombilerinizin bakımı teknik servisimiz tarafından gerçekleştirilmektedir.


kombi bakımı radyatör temizliği

Bakımı tarafımızdan yapılan kombinizin parçalarına 1 yıl garanti hizmeti ile sizlerle birlikteyiz.
Teknik servisimizi neden tercih etmelisiniz? Teknik servisimiz, hiçbir markanın yetkili servisi değildir. Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, sanayi tipi çamaşır ve bulaşık makineleri, sanayi tipi buzdolapları, kombi bakımı ve onarımı, petek temizliği, televizyon tamiratı bizim hizmet verdiğimiz alanlardan bazılarıdır. Ancak televizyon hususu için teknik servisimiz tüplü televizyonları kapsamamaktadır.
Güvenilir ve tercih edilen teknik servis denildiğinde akla muhakkak ki işini olabildiğince hızlı ve verimli yapan, maliyeti en uygun, hizmet öncesi ile hizmet sonrasında güler yüzlü ve anlayışlı tavrını koruyan bir hizmet arzulanmaktadır. Bu durum, hizmet isteyenle hizmet veren arasında yapılması gereken sözsüz bir anlaşma niteliğinde olmaktadır. Teknik servisimiz sizlerin ihtiyaçlarının farkında olarak, sizlere en iyi hizmet, en uygun fiyata, en hızlı ve en verimli biçimde sunmayı ilke olarak edinmiştir. Bu doğrultuda müşteri memnuniyetini odak noktamız ve nihai hedefimiz olarak belirlemiş bulunmaktayız.

Teknik servisimize nasıl ulaşabilirsiniz? Web sitesi ya da telefon numarası aracılığıyla teknik servisimize ulaşabilmektesiniz. Haftanın her günü kesintisiz olarak kaliteden ödün vermeksizin hizmetinizdeyiz, sizlerleyiz. Ayrıca, haftanın her günü sabah 08.00 ile akşam 22.00 saatleri arasında web sitemiz üzerinden canlı destek alabilmektesiniz. Uzman tesisat ustalarımız, sizlere en kaliteli hizmeti vermek için her an sizler için hizmettedir. Teknik servisimiz konusunda hiç çekinmeden, tereddüt etmeden bizler ile iletişime geçebilirsiniz.


İstanbulda Kombi Bakımı Petek Temizleme ve Beyaz Eşya Tamir Servisi hizmeti verdiğimiz semtler;


istanbul petek temizleme servisi

Adalar, Arnavutköy, Boğazköy, Bolluca, Haraççı, Taşoluk, Ataşehir, Atatürk, ferhatpaşa, İçerenköy, Kayışdağı, Küçükbakkalköy, Mustafakemal, Örnek, Yeniçamlıca, Yenisahra, Avcılar, Ambarlı, Avcılar, Firuzköy, Gümüşpala, Bağcılar Bağcılar, Barbaros, Demirkapı, Güneşli, Hürriyet, Kemalpaşa, Kirazlı, Mahmutbey, Bahçelievler, Bahçelievler, Cumhuriyet, Çobançeşme, Fevziçakmak, Hürriyet, Kocasinan, Siyavuşpaşa, Soğanlı, Şirinevler, Yenibosna, Bakırköy, Ataköy, Cevizlik, Florya, Kartaltepe, Yeşilköy, Zeytinlik,Zuhuratbaba, Başakşehir, Altınşehir, Bahçeşehir, Başakşehir, İkitelli, Bayrampaşa, Altıntepsi, Muratpaşa, Numunebağ, Yıldırım, Beşiktaş, Abbasağa, Akatlar, Arnavutköy, Bebek, Etiler, Gayrettepe, Levazım Levent, Ortaköy, Türkali, Beykoz, anadoluhisarı, Beykoz Çavuşbaşı, Çubuklu, Göksu, Paşabahçe, Tokatköy, Beylikdüzü, Gürpınar, Kavaklı, Yakuplu, Beyoğlu, Arapcami, Cihangir, Halıcıoğlu, İstiklal, Kasımpaşa, Kemankeş, Pürtelaş, Taksim, Tarlabaşı,

Büyükçekmece Kombi Bakımı Petek Temizleme ve Beyaz Eşya Tamir Servisi hizmeti verdiğimiz semtler; Celaliye (Kamiloba), Kumburgaz, Mimarsinan, Tepecik, Çekmeköy, Çekmeköy, Ömerli, Taşdelen, Esenler, Atışalanı, Esenler, Karabayır, Sanayi, Esenyurt Ardıçlıevler, Esenyurt, Haramidere, İncirtepe, Kıraç, Mehterçeşme, Saadetdere, Eyüp, Alibeyköy, Çırçır, Eyüp Göktürk, Rami, Yeşilpınar, fatih, Aksaray, Beyazıt, Eminönü, Fener, Haseki, Karagümrük, Kocamustafapaşa Kumkapı, Mahmutpaşa, Sirkeci, sultanahmet, Şehremini, Tahtakale, Vefa, Gaziosmanpaşa, Fevziçakmak Gaziosmanpaşa, Küçükköy, Yıldıztabya, Güngören, Güngören, Merter, Sanayi, Tozkoparan, kadıköy Bostancı, caddebostan, Caferağa, Eğitim, Erenköy, Fenerbahçe, Feneryolu, Fikirtepe, Göztepe, Koşuyolu, Kozyatağı, Merdivenköy, Ondokuzmayıs(19 Mayıs), Osmanağa, Rasimpaşa, Sahrayıcedit, Suadiye, Kağıthane, Çağlayan, Çeliktepe Gültepe, Gürsel, Hamidiye, Kağıthane, Seyrantepe, Şirintepe, Kartal, Atalar, Esentepe, Kartal, Orhantepe soğanlık,Topselvi, uğurmumcu, Yakacık,

Küçükçekmece Kombi Bakımı Petek Temizleme ve Beyaz Eşya Tamir Servisi hizmeti verdiğimiz semtler; Atakent, Halkalı,Küçükçekmece , Sefaköy Maltepe, Aydınevler, Büyükbakkalköy, Cevizli, Feyzullah, Gülsuyu, İdealtepe, Küçükyalı, Yalı, Zümrütevler, pendik Bahçelievler, Çamçeşme, Çarşı, Dolayoba, Esenyalı, şeyhli, Yayalar, Yenişehir, sancaktepe, Eyüpsultan, Osmangazi, Sarıgazi, Yenidoğan, sarıyer, Bahçeköy, Büyükdere, Emirgan, İstinye, Merkez Köyler, Rumelihisarı, Sarıyer Tarabya, Yeniköy, silivri, Çanta, Merkez Köyler, Selimpaşa, Silivri, sultanbeyli, Mehmetakif, Mimarsinan, Necipfazıl, Turgutreis, Sultangazi, Cebeci, Sultançiftliği, Zübeydehanım, Şişli, 19 Mayıs, Ayazağa, Bozkurt, Cumhuriyet Duatepe, Esentepe, Feriköy, Halaskargazi, Halideedip, Harbiye, Maslak, Mecidiyeköy, Meşrutiyet, Okmeydanı Pangaltı, Şişli, Teşvikiye, tuzla, Akfırat, Aydınlı, İçmeler, İstasyon, Mimarsinan, Orhanlı, Tersaneler, ÜmraniyeAşağıdudullu, Atakent, Atatürk, Çakmak, Esenşehir, ıhlamurkuyu, İnkılap, kazımkarabekir, Merkez Köyler Namıkkemal, Yukarıdudullu,

Üsküdar Kombi Bakımı Petek Temizleme ve Beyaz Eşya Tamir Servisi hizmeti verdiğimiz semtler; Acıbadem, Altunizade, Bahçelievler, Beylerbeyi, Bulgurlu, Cumhuriyet Çengelköy, Ferah, Kandilli, Kirazlıtepe, Kuzguncuk, Mimarsinan, Muratreis, Selimiye, Ünalan, Yavuztürk, Zeytinburnu, Çırpıcı, Seyitnizam, Telsiz, Topkapı

Ankarada Kombi Bakımı Petek Temizleme ve Beyaz Eşya Tamir Servisi hizmeti verdiğimiz semtler;


ankara bosch beyaz eşya servisleri Sıhhiye, Kızılay, Zafer, Öveçler, Bahçelievler, Balgat, Söğütözü, Beşevler, Emek, Dikmen, Oran, Yenişehir, Güvenpark, Cebeci, Anıttepe, Topraklık, Kurtuluş,Kırkkonaklar, Maltepe, Çayyolu, Ayrancı, Yıldız, Hürriyet, Yüzüncüyıl, Karakusunlar, Gaziosmanpaşa(gop), Bilkent, Bilkentplaza, Beytepe, Basınsitesi, Zafertepe, Küçükesat, Kavaklıdere, Seyranbağları, Sokullu, Çukurambar, 100. yıl, Bakanlıklar, Birlik Mahallesi, Tandoğan
Ankara Keçiören Kombi Bakımı Petek radyatör Temizliği ve Klima Teknik Servisi için Telefon Numaramız ve Hizmet Verdiğimiz Semtler: Sanatoryum, Esertepe, Yayla, Etlik, İncirli, Kalaba, Ufuktepe, Şehitkubilay, Bağlum, Aktepe, Şenlik, Güçlükaya, Dutluk, Yükseltepe, Atapark, Ayvalı, Subayevleri, Kızlarpınarı, Kardeşler, Kuşcağız, Siteler, Şentepe, Pursaklar, Hasköy, Ondokuz Mayıs

Ankara Yenimahalle Kombi Bakımı Petek Temizleme ve Beyaz Eşya Tamir Servisi hizmeti verdiğimiz semtler; Batıkent, Eryaman, Elvankent Çayyolu, Demetevler, İvedik, Ostim, Şaşmaz, Türkkonut, Ümitköy, Yükseltepe

Ankara Pursaklar Kombi Bakımı Petek Temizleme ve Beyaz Eşya Tamir Servisi hizmeti verdiğimiz semtler; Saray Akyurt, Cubuk, Altınova Bağlum

Ankara Sincan Etimesgut ve Gölbaşı Kombi Bakımı Petek Temizleme ve Beyaz Eşya Tamir Servisi hizmeti verdiğimiz semtler;

Antalya Kombi Bakımı Petek Temizleme ve Beyaz Eşya Tamir Servisi hizmeti verdiğimiz semtler;


Konyaaltı, Lara, Kundu, Kepez, Muratpaşa, Hurma, Arapsuyu, Gürsu, Altınkum, Öğretmenevleri, Pınarbaşı, Toros, Uluç, Uncalı, Ahatlı, Dokuma, Meltem, Şarampol, Kızılarık, Varsak, Etiler, Doğu Garajı, Kızıltoprak, Meydan, Muratpaşa, Varlık, Kepez, Şirinyalı, Bahçelievler, Altındağ, Güvenlik, Güzeloba, Kızılsaray, Memurevleri, Güllük, Konuksever, Soğuksu, Dutlubahçe, Zeytinköy, Fener, Kırcami, Örnekköy, Güzeloba, Çağlayan, Barınaklar, Ermenek, Yeşilbahçe, Karşıyaka, Teomanpaşa, Döşemealtı

Bursa Kombi Bakımı Petek Temizleme ve Beyaz Eşya Tamir Servisi hizmeti verdiğimiz semtler;
Osmangazi, Yıldırım, Mudanya, Kestel, Güzelyalı, Nülüfer, Hamitler, Özlüce, Ertuğrul, altınşehir, Beşevler, Üçevler, Çalı Mahallesi, Hasanağa, Balat, Nülüfer Köy, Balat, Hamitler, Emek Mahallesi, Yunus Eli Mahallesi, Fetiye Mahallesi, İhsaniye, Yenikaraman, Hürriyet Mahallesi, Çekirge, Kültür Mah.,Kükürtlü, Başaran, Gülbahçe, Küçükbalıklı, Bahar Mahallesi, Altınova, Hacıvat, Gürsu, Görükle, Şirinevler, Esenevler, Doğacınarı, Millet Mahallesi, Vatan Mahallesi, Demirtaş, Cumhuriyet Mahallesi, Sakarya, Alemdar, Soğanlı, Panayır, Bademli, Çamlıca Mahallesi, Ovat Köy, 100. Yıl Alemdar, Konak

İzmirde Kombi Bakımı Petek Temizleme ve Beyaz Eşya Tamir Servisi hizmeti verdiğimiz semtler;


Hatay, Altındağ, Alsancak, Asmaçatı, Bayraklı, Basmane, Balçova, Bornova, Bostanlı, Bozyaka, Buca, Çankaya, konak, Çiğli Çamdibi, Eşrefpaşa, Evka 1, Evka 2, Evka 3, Ege Kent, İzmir, Gaziemir, Göztepe, Güzelyalı, Gültepe, Gümüşpala, Karataş, Karabağlar, Karşıyaka, Kemalpaşa, İşçievleri, Buca, İnciraltı, Konak, Narlıdere, Manavkuyu, Mavişehir, Mithatpaşa, Mimkent sarnıç, Osmangazi, Yeşilova, Yeşilyurt, Soğukkuyu, Şirinyer, Üçyol, İzmir
Kombi Bakımı Petek Temizleme ve Beyaz Eşya Tamir Servisi hizmeti verdiğimiz semtler;
İzmit, Başiskele, Gölcük, Dilovası, Gölcük, Karamürsel, Derince, Kartepe Hizmet Verilen Mahalleler 28 Haziran, Akarca, Akçakoca, Akmeşe Atatürk, Akmeşe Cumhuriyet, Akpınar, Alikahya Atatürk, Alikahya Cumhuriyet, Alikahya Fatih, Alikahya Merkez, Ambarcı, Arızlı, Arpalıkihsaniye, Ayazma, Bağlıca, Balören, Bayraktar, Bekirdere, Biberoğlu, Böğürgen, Bulduk, Cedit, Cumhuriyet, Çağırgan, Çavuşoğlu, Çayırköy, Çubuklubala, ubukluosmaniye, Çukurbağ, Dağköy, Doğan, Durhasan, Düğmeciler, Emirhan, Erenler, Eseler, Fatih, Fethiye, Fevzi Çakmak, Gedikli, Gökçeören, Gülbahçe Kadriye, Gültepe, Gündoğdu, Güvercinlik, Hacıhasan, Hacıhızır, Hakaniye, Hasancıklar, Hatipköy, Kabaoğlu, Kadıköy, Karaabdülbaki, Karabaş, Karadenizliler, Kaynarca, Kemalpaşa, Kısalar, Kocatepe, Kozluca, Kozluk, Körfez, Kulfallı, Kulmahmut, Kurtdere, Kuruçeşme Fatih, M.Alipaşa, Malta, Mecidiye, Nebihoca, Orhan, Orhaniye, Ortaburun, Ömerağa, Sanayi, Sapakpınar, Sarışeyh, Sekbanlı, Sepetçi, Serdar, Sultaniye, Süleymaniye, Süverler, Şahinler, Şirintepe, Tavşantepe, Tepecik, Tepeköy, Terzibayırı, Topçular, Turgut, Tüysüzler, Veliahmet, Yahyakaptan, Yassıbağ, Yeni, Yenice, Yenidoğan, Yenişehir, Yeşilova, Zabıtan, Zeytinburnu Mahallesi. Kocaeli Gebze Mahalleleri, Ademyavuz Mahallesi, Arapçeşme Mahallesi, Barış, Beylikbağı Mahallesi, Cumhuriyet, Gaziler, Güzeller, Hacıhalil, Hürriyet Mahallesi İnönü Mahallesi, İstasyon Mahallesi, Kirazpınar Mahallesi, Köşklüçeşme Mahallesi, Mevlana Mahallesi, Mimarsinan Mahallesi, Mustafapaşa Mahallesi, Osmanyılmaz Mahallesi, Sultanorhan, Tatlıkuyu, Ulus, Yavuzselim Mahallesi, Yenikent Mahallesi


Kombi Bakımı Petek Temizleme ve Beyaz Eşya Tamir Servisi hizmeti verdiğimiz semtler; Tamiri Bakımını Yaptığımız Kombi servisi hizmeti için bazı Markalar; Eca, Lambert, Opex, Beretta, Protherm, Altus, Daikin, Beko, Arçelik, Auer, Alarko, Baxi, Fellini, Ariston, Ferroli, İmmergas, Viessmann, Vaillant, Bosch, Demirdöküm, Baymak, Buderus

Klima Tamiri Bakımı Montajı Servisi Hizmeti verdiğimiz bazı klima markaları; Panasonic, LG, Vaillant, Buderus, Midea, Bosch, Altus, Beko, York Alarko, Toshiba, Daikin, Mitsubishi, Demirdöküm, Vestel, Arçelik, Seg, İklimsa, Galanz, Hitachi, Cartel, Contek, Electric Blyss, General, Sunny Sanyo, Regal, Fujitsu, Sigma, Sharp, Profilo, Samsung
WhatsApp Hemen Ara