Ankara Televizyon Tamiri

Ankara Televizyon Tamiri ile ilgili tüm detaylar için tıklayın


Servis Kaydı İçin;
444 28 46



Asansör hayatımızda ki belki de bizlere en iyi şekilde yardımcı olan cihazlardan bir tanesidir. Asansör tarihi İnsanlık tarihi boyunca 'asansör' çoğu kez dile getirildiği gibi farklı yöntemlerle de kullanıldı. Günümüz asansör sistemi ilk olarak 1853 yılında ABD'li Elisha Otis tarafından New York'ta icat edildi. O günden itibaren bütün ülkelerde asansör kullanılmaktadır.

Günümüzde asansör çok kıymetli ve gerekli olan bir alet olarak görülmektedir. Artık insanların hayatını kolaylaştıran her şeyi sevdikleri için ev alırken bile ilk önce asansör var mı yok mu ona göre almaya karar verilmektedir. Asansör Tamiri Ankara makalemizi okuyarak tamir hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.


Ankara Asansör Montaj Tamir Revizyon Ustası Zeki 444 28 46

Asansör günümüzde binalarda, iş yerlerinde, hastanelerde, Devlet dairelerinde kullanılan daha doğrusu yüksek yerlerde asansör çok önemli olduğundan bulunmaktadır. Aynı zamanda iş yerlerinde yük asansörü ise insanların ağır kaldırmamasını sağlar.
Elektrikli Asansör Çalışma Prensibi; elektrikli asansörler de askı halatlarının bir ucunda asansör kabini, diğer ucunda ise kabinin ağırlığını dengelemekte olan ağırlık bağlanmıştır. Bir elektrik motoru ile çalışan makara döndükçe halatlar hareket eder.

ANKARA ASANSÖR FİRMASI


Asansör Nedir; Asansör imalatı, insanları veya yükleri içine alabilecek kare şeklinde uzundur. İnsanları veya yükleri taşıyan elektrikli asansör denmektedir. Siz değerli müşterilerimiz genellikle asansörün nasıl çalıştığını merak etmektesiniz. Bizler sizlerin merakınızı gidermek için nasıl çalıştığını anlatalım; askı halatlarıyla yükseltilen asansörlerin güvenlik için fren cihazı vardır ve paraşüte benzemektedir. Asansör devreye girdiğinde çelik kılavuz raylarına kelepçelenerek sıkı bir şekilde tutar ve kabini frenler daha sonra kısa zaman içerisinde asansörü durdurmaktadır.

ANKARA ASANSÖR FİRMASI

Daha sonra asansör alçalırsa, halatlar paraşüt komutasına geçer ve çalıştırılır. Paraşüt dediğimiz şey ilk önce motoru durdurur hızı azalmazsa güvenlik freni uygulanmaktadır ve daha sonra cihaz durur. Ankara Asansör Bakım Firmaları bir önceki makalemizi okumanızı tavsiye ederiz.

Asansör araçları ikiye ayrılmaktadır;

1) Yük Asansörü
2) Hidrolik asansörü

Hidrolik asansör ise;
sıvı basıncı ile çalışmaktadır. Hidrolik asansör kalın bir piston üzerine oturmak durumundadır. Asansörün piston kolu, binanın yüksekliği kadar yerin altına da bi o kadar silindirin içine girmektedir. Otomatik asansörlerin çalışma şekilleri ise; kabininde kapının yanına yerleştirilip panel olmaktadır. Panel ise binanın her katı için numaralı bir düğme vardır ve insanlar için kullanılması çok kolay asansörlerdir.

Ankara Asansör Montaj Servisi olarak siz değerli müşterilerimizin asansör montaj işlemleriniz de bizler pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, cumartesi, Pazar günleri de olmak üzere haftanın yedi günü kesintisiz bir şekilde çağrı merkezimizle birlikte canlı destek sunmaktayız. Canlı destek ise müşterilerimize daha iyi yardımcı olmak ve sizlere teknik konuda bilgi vermek için daima hazırda beklemekteyiz.


ASANSÖRÜN MONTAJI NASIL YAPILIR

İlk önce asansörde dikkat edilecek çok işlem vardır bu yüzden çalışanlar çok dikkat etmesş gerekmektedir. Her hangi bir dikkatsizlik söz konusu olursa insanların sağlığı tehlikede olabilir aynı zamanda maddi yönden de hasar olabilir. Ankara Asansör Firması diğer makalemizi okumanızı tavsiye ederiz.

ASANSÖRÜN MONTAJI NASIL YAPILIR

Bu yüzden firmamızdaki personellerimiz son derecede işinin hakimiyetini öğrenmiş işinde tecrübe sahibi olmuş ve asansör ile ilgili bütün teknik konulara sahip insanlarla çalışmaktayız. Bu yüzden firmamızda asansör, imalat, asansör bakım, asansör montaj, asansör revizyon işlemlerinde teknik personellerimiz işinin ehli olduklarından dolayı yaptığımız her türlü işlemde kalıcı çözümler uygulamaktayız.

• Asansör Montaj içi gerekli aparatlar hazır bulunması ve asansörün kontrolleri yapılır.
• Asansörün dökümanlarına göre her hangi bir aksaklık olup olmadığını kontrol edilmelidir.
• Asansörün en altında ıslaklık nem olmadığının kontrolünün yapılması gerekmektedir
• Çalışma mesafesinin yeterliğini gözle veya gereken yerlerde ölçülerek kontrol edilmesi gerekmektedir.

MONTAJ DA YAPILMASI GEREKENLER

1) Ray montajının yapılması gerekmektedir
2) Kat kapılarının montajı yapılması gerekmektedir
3) Asansör aracının tahrik sistemini montajı yapılması
4) Kabin ve karşı ağırlık montajı yapılması gerekmektedir
5) Hız regülatörün montajının yapılması
6) Kumanda sistemlerinin montajını ve aynı zamanda elektrik tesisatlarının bağlantılarının kontrolü yapılması gerekmektedir
7) Asansörün altında bulunan kuyu dibi montajının olması gerekmektedir


Ankara'da Asansör Bakım Hizmeti Verdiğimiz Semtler;

Akyurt, Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Keçiören, Mamak, Pursaklar, Sincan, Yenimahalle , 100. Yıl
Abidinpaşa, Akdere, Aktepe, Aydınlıkevler, Ayrancı, Ayvalı, Bağlum, Bahçelievler, Balgat
Batıkent, Birlik Mahallesi, Kırkkonaklar, Cebeci, Cevizlidere, Çayyolu, Demetevler, Dikmen, Emek, Eryaman, Esat, Etlik, Gaziosmanpaşa, Güneşevler, Hasköy, Hüseyingazi, İncirli, Karapürçek, Kırkkonaklar
Natoyolu, Ostim, Öveçler, Sanatoryum, Sokullu, Tuzluçayır, Ufuktepe, Ümitköy, Yenimahalle



Ankara Televizyon Tamiri

Ankara Televizyon Tamiri ile ilgili tüm detaylar için tıklayın